ריבות, רטבים ומטבלים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים טוב שמן טוב

במקור, קונפי הוא תהליך שבו ממליחים ומבשלים עופות בבישול אטי בשומן של עצמם במטרה לשמר אותם. היום אין צורך בבשר מומלח ומשומר, ואפשר ליהנות מבשר רך ונימוח או מירקות עשירי טעם, שבושלו יחד זמן רב בשמן זית בטמפרטורה נמוכה עם עשבי תיבול