מתכון: רוטב עגבניות לפיצה

מתכון לרוטב עגבניות לפיצה פשוט וטעים שמתאים גם לפסטה. אפשר להכין אותו בגרסה הקלאסית, או להוסיף לו מרכיבים אחרים על פי העדפותיכם

לימור לניאדו תירוש
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
צילום: לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש

חומרים:

  • קופסת שימורי עגבניות מרוסקות, עדיף עגבניות שרי מיובאות מאיטליה
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 2 שיני שום קצוצות

הכנה:

מבשלים את כל חומרי הרוטב על אש קטנה למשך חצי שעה. טוחנים, מתקנים תיבול ומוסיפים אורגנו וצ'ילי לפי הטעם.

עוד מתכונים של לימור לניאדו-תירוש בבלוג מטבח מקומי

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ