בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

רוטב דבש תמרים מהיר ומוצלח

מתאים לירקות מוקפצים וגם לסלט או ירק מאודה

תגובות

את המתכון לרוטב הדבש-בלסמי של השף הראל דובדבני לירקות מוקפצים אימצתי מיד ובשמחה. אפשר להגיש אותו גם על סלט ועל כל ירק מאודה או אפוי.

חומרים:

חצי כוס דבש תמרים "סילאן"

רבע כוס חומץ בלסמי

מלח ים ופלפל שחור גרוס

חצי כוס שמן זית

הכנה:

קשה ומורכבת: מערבבים ושוב מנערים לפני השימוש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו