מתכון |
רוטב דבש תמרים מהיר ומוצלח
מתאים לירקות מוקפצים וגם לסלט או ירק מאודה
נירה רוסו
נירה רוסו
את המתכון לרוטב הדבש-בלסמי של השף הראל דובדבני לירקות מוקפצים אימצתי מיד ובשמחה. אפשר להגיש אותו גם על סלט ועל כל ירק מאודה או אפוי.
חומרים:
חצי כוס דבש תמרים "סילאן"
רבע כוס חומץ בלסמי
מלח ים ופלפל שחור גרוס
חצי כוס שמן זית
הכנה:
קשה ומורכבת: מערבבים ושוב מנערים לפני השימוש.
כתבות מומלצות

דלתות מסתובבות: הנוטש, החוזרת באופן חלקי והיושב על הגדר
כשמתח בשטחים ומצעד הדגלים נפגשים, נוצרים תנאים לסערה מושלמת

מדובר בכישרון מפתיע של סופר גדול. זה הספר שאני הייתי רוצה לכתוב

"שואלים אם יש קשר לשיסל. אני אומר שאני הבן שלו, וישר עולה חיוך"

כן, מדובר בסוג של אובססיה. זו רשימת תוספי המזון שאני לוקחת
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

שתי דירות במחיר אחת: האם זהו עתיד תחום הפינוי-בינוי?

"היערכו לגרוע מכל": נבואות החורבן בהיי-טק מתחילות להגשים את עצמן

לקחתם משכנתא בחודשים האחרונים? גם אתם כבר שילמתם על עליית הריבית

הריבית במשק מזנקת – מה כדאי לעשות עם ההלוואות שלקחתי?
