ריבת דלעת
ריבת דלעת בניחוח תפוז שאפשר להתחיל איתה בכיף את הבוקר
אורלי פלאי ברונשטיין

ריבת דלעת.צילום: יסמין ואריה
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
לילה+ שעה בישולגיוון: במקום יין מרסלה אפשר להשתמש ביין לבן
רכיבים
4 קילו (ברוטו) דלעת קלופה וחתוכה לפרוסות דקות
800 גרם סוכר
6 כפות יין מרסלה
3/4 כוס (200 גרם) דבש
קליפת לימון מגוררת מ-2 לימונים
קליפת תפוז מגוררת מ-2 תפוזים
הוראות הכנה
1. משרים את הדלעת ביין וסוכר למשך הלילה.
2. למחרת מוסיפים דבש וקליפות הדרים ומבשלים עד לקבלת מרקם של ריבה.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

דלתות מסתובבות: הנוטש, החוזרת באופן חלקי והיושב על הגדר

סמי ברדוגו מנוכר להומוסקסואליות, למזרחיות ולחיים עצמם

לא מת, לא גוסס, ולא בבית חולים: תיק 4000 חי ונושם

נילחם על זכותו של כל יהודי לקלל את האמ־אמא של כל ערבי

יש ילדות שההתבגרות המינית שלהן מתחילה בגיל 6. אין הסבר לתופעה
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
