ממרח תרד ולאבנה

כשמשדכים לתרד טרי תבלינים בסיסיים כמו צ'ילי ופלפל שחור לצד לאבנה מגלים שהשלם עולה על סך חלקיו

אינס ינאי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
ממרח תרד טרי ולאבנה של אינס ינאי
אינס ינאי
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
5 דקות

לצנצנת בנפח 500 גרם

רכיבים

  • 500 גרם תרד

  • 1/2 כפית מלח

  • 4 כפות שמן זית

  • 1 כפית פלפל צ'ילי יבש גרוס

  • 500 גרם לאבנה

  • 2 שיני שום

הוראות הכנה

טוחנים תרד עם מלח, שמן זית ופלפל צ'ילי במעבד מזון עד לקבלת מחית.

מוסיפים לאבנה וטוחנים בפולסים עד לקבלת ממרח אחיד. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ