סלסה עגבניות צהובות ואפרסקים

סלסה ("רוטב" בספרדית) היא בעצם סלטון קטן, שאפשר להגיש בכל מיני צורות. את הסלסה הזו מומלץ להגיש על ברוסקטה

פאולין שובל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
פאולין שובל
סלסה עגבניות צהובות ואפרסקים של פאולין שובל.צילום: shutterstock

רכיבים

  • 1 אפרסק בשל, קלוף וחתוך לקוביות

  • 12 עגבניות שרי צהובות חתוכות לרבעים

  • 3-4 עלי נענע טריים, קצוצים דק

  • 1 כף כוסברה טרייה, קצוצה דק

  • 1/4 כוס בצל סגול קצוץ דק

  • 1 כף מיץ לימון או לפי הטעם

  • 1 כפית פלפל חלפיניו קצוץ

  • מלח ים אטלנטי

להגשה:

  • פרוסת לחם כפרי

  • מעט שמן זית

  • אורגנו

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה. מתבלים לפי הטעם במיץ לימון, חלפיניו ומלח.

מומלץ להגיש את הסלסה על גבי ברוסקטה – פרוסה עבה של לחם כפרי, מורחים בשמן זית, מתבלים עם אורגנו וקולים כמה דקות בתנור או בטוסטר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ