מטבל גבינה ווניל

מעין קרם פטיסייר מזויף וקל בהרבה להכנה שאפשר להשתמש בו כמלית לקרפים, להגיש לצד פנקייק, או לטבול בו פיסות מפירות העונה ולאכול

ברי סייג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מטבל גבינה ווניל.
ברי סייג
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
10 דקות

וריאציה גבינתית וקלה להכנה על קרם פטיסייר וניל. חוץ מלטבול בו קרקרים, אפשר להשתמש בקרם הזה כמלית לקרפים, להגיש לצד פנקייק, או להוסיף לו קוביות של פירות העונה וסתם לאכול בכפית.

רכיבים

  • 270 מ”ל (1 כוס + 2 כפות) חלב

  • 1 מקל וניל

  • 60 גרם (1/4 כוס) סוכר

  • 2 חלמונים

  • 25 גרם (3 כפות) קורנפלור

  • 200 גרם גבינה לבנה

הוראות הכנה

מרתיחים כוס חלב, וניל וסוכר.

במקביל, מערבבים חלמונים, קורנפלור ושתי כפות חלב. מוסיפים את תערובת החלמונים אל סיר החלב בהדרגה, תוך בחישה מתמדת. ממשיכים לבחוש עד לבעבוע ומסירים מהאש. מקררים כשעה.

מוסיפים גבינה ומערבבים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ