ממרח עגבניות, פלפלים ואניס

ממרח עגבניות ביתי ועשיר השזור בטעמי אניס וזרעי כוסברה, שמהווים שבירת שיגרה פאנקית על גבי פרוסת הלחם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ממרח עגבניות, פלפלים ואניס של אינס ינאי
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
25 דקות

לצנצנת בנפח 500 גרם

רכיבים

  • 4 כפות שמן זית

  • 1 כפית זרעי כוסברה כתושים

  • 2 יחידות כוכבי אניס

  • 1/2 כפית מלח

  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

  • 7 עגבניות תמר חצויות

  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות

  • 1 כף סילאן

הוראות הכנה

1. מחממים שמן זית במחבת רחבה וקולים זרעי כוסברה, כוכבי אניס, מלח ופלפל. מוסיפים עגבניות ופלפל ומטגנים על אש גדולה כ־10 דקות תוך כדי ערבוב עד שהירקות נחרכים.

2. מוסיפים סילאן, מערבבים ומסירים מהאש. מוציאים את כוכבי האניס, מצננים וטוחנים במעבד מזון בפולסים עד לקבלת ממרח אחיד. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ