עינב אזגורי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עינב אזגורי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
10 דקות
מתכוני חזרת.צילום: אנטולי מיכאלו

רכיבים

  • 2 כפות שורש חזרת מגורר

  • כף אבקת ווסאבי ירוקה

  • מיץ לימון מחצי לימון

  • 1 אבוקדו מקולף ללא גרעין

הוראות הכנה

טוחנים את כל החומרים יחד במעבד מזון לקבלת תערובת חלקה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ