ממרח גזר ותבלינים מהיר

כשמוסיפים לגזר מבושל מבחר תבלינים כמו שום, פפריקה וכוסברה הוא הופך לממרח עשיר שישדרג כל כריך

אינס ינאי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אינס ינאי
ממרח גזר וקימל טחון של אינס ינאיצילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי

רכיבים

  • 4 גזר קלופים

  • 1/4 כוס שמן קנולה

  • 5 שיני שום כתושות או מגוררות

  • 1 כף כוסברה יבשה

  • 1 כף קימל טחון

  • 1 כף פפריקה מתוקה או חריפה

  • 1/2 כפית מלח

  • 3 כפות מיץ לימון סחוט

  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

הוראות הכנה

מבשלים את הגזרים במים חמים עד שהם רכים ומסננים.

מחממים שמן במחבת ומטגנים שום ותבלינים יבשים תוך כדי ערבוב כ־1/2 דקה.

טוחנים במעבד מזון בפולסים את הגזרים עם התבלינים ומיץ הלימון עד לקבלת ממרח אחיד. מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ