אורי שפט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אורי שפט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
10 דקות
טחינה פירות של עמית כהן, מלאכת הטוחן.צילום: רן בירן

רכיבים

  • 6 תאנים גדולות

  • 2 בננות בשלות

  • 8 כפות טחינה גולמית

  • 8 כפות נוזל תמרהינדי

  • קורט מלח

הוראות הכנה

טוחנים במעבד מזון את הפירות עד לקבלת רסק.

שמים טחינה בקערה, מוסיפים תמרהינדי ופירות מרוסקים וטורפים עד לקבלת משחה אחידה. מוסיפים מלח לפי הטעם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ