אמיר קרונברג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמיר קרונברג
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
10 דקות
בייקונֵז של אמיר קרונברג.צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

רכיבים

  • 100 גרם בייקון קצוץ דק מאוד

  • 1/2 כוס מיונז איכותי

  • 1 כפית חומץ

  • 1 כפית דבש

  • 7 עלי טרגון קצוצים דק

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מחממים מחבת יבשה ומטגנים בייקון 4-5 דקות עד להשחמה. מצננים.

מערבבים בקערה קטנה את כל חומרי המטבל כולל הבייקון. שומרים במקרר עד יומיים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ