צ’אטני עגבניות שרי
מטבל חמוץ-חריף-מתוק, שמגיע מהמטבח ההודי והולך נהדר עם עוף צלוי, קציצות בקר או אורז
אורלי פלאי ברונשטיין

צ'אטני עגבניות של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: עמית פרבר (צילום: דן פרץ)
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קלזמן בישול:
18 דקותחומרים לצנצנת בנפח 330 מ”ל.
רכיבים
2 כוסות עגבניות שרי אפשר אדומות וצהובות
2 כפות שמן
1 בצל קצוץ
4 כפות סוכר דמררה
1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורד
1 שן שום
1 כוכב אניס
1 מקל קינמון
1 פלפל צ'ילי
1/4 כוס חומץ
הוראות הכנה
1. מחוררים את העגבניות בקיסם (כדי לשמור על צורתן בבישול).
2. מחממים שמן בסיר קטן ומטגנים בצל 2-3 דקות. מוסיפים את שאר החומרים מלבד העגבניות ומחממים עד שעולה ניחוח.
3. מוסיפים את העגבניות ומבשלים 15 דקות על להבה קטנה עם מכסה עד הסמכה.
4. מצננים ושומרים במקרר עד חודש.