צ’אטני עגבניות שרי

מטבל חמוץ-חריף-מתוק, שמגיע מהמטבח ההודי והולך נהדר עם עוף צלוי, קציצות בקר או אורז

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
צ'אטני עגבניות של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: עמית פרבר (
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
18 דקות

חומרים לצנצנת בנפח 330 מ”ל.

רכיבים

  • 2 כוסות עגבניות שרי אפשר אדומות וצהובות

  • 2 כפות שמן

  • 1 בצל קצוץ

  • 4 כפות סוכר דמררה

  • 1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורד

  • 1 שן שום

  • 1 כוכב אניס

  • 1 מקל קינמון

  • 1 פלפל צ'ילי

  • 1/4 כוס חומץ

הוראות הכנה

1. מחוררים את העגבניות בקיסם (כדי לשמור על צורתן בבישול).

2. מחממים שמן בסיר קטן ומטגנים בצל 2-3 דקות. מוסיפים את שאר החומרים מלבד העגבניות ומחממים עד שעולה ניחוח.

3. מוסיפים את העגבניות ומבשלים 15 דקות על להבה קטנה עם מכסה עד הסמכה.

4. מצננים ושומרים במקרר עד חודש.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ