ריבת מנגו וקוקוס

המנגו שומר בריבות על צבע יפהפה וטעם טבעי. כאן הוא משולב עם שבבי קוקוס מיובשים באווירה תאילנדית

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ריבת מנגו וקוקוס של ניר דודק. סטיילינג: רותם ניר
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
30 דקות

אם תצליחו לשים יד על קוקוס טרי — מובטחת לכם ריבה מופלאה אפילו יותר. התפוחים כאן נועדו להוסיף פקטין ולזרז את קרישת הריבה, ומוציאים אותם מהסיר בסוף הבישול. אבל אל תזרקו אותם — נחמד לנשנש אותם על המקום עם קצת ריקוטה או מסקרפונה.

גיוון: במקום קוקוס מגורר משתמשים בכמות כפולה של קוקוס טרי.

רכיבים

  • 1 קילו נטו (כשישה פירות בינוניים) מנגו קלופים וחתוכים לנתחים

  • 130 גרם (½1 כוסות) שבבי קוקוס מיובשים (או קוקוס טחון)

  • 2 תפוחי עץ גרני סמית חצויים ונקיים מגרעינים

  • 600 גרם (3 כוסות) סוכר

  • 1/4 כוס מיץ לימון

  • 1/4 כוס מים

הוראות הכנה

1. שמים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית-גבוהה ללא מכסה עד שהריבה מגיעה ל-105 מעלות (כ-25 דקות). מדי פעם מערבבים ומסירים קצף.

2. שולפים החוצה את התפוחים ומעבירים את הריבה לצנצנות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ