בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גבינות ויין זה כל כך שנה שעברה, העולם כבר התקדם לבירה

בעולם כבר הבינו את זה מזמן: יש חלופות מעניינות יותר לשילוב של יין וגבינות - בירות למשל. ליבי שפרלינג טעמה ושילבה ומביאה את המדריך האולטימטיבי לגבינות שיחמיאו במיוחד לבירות והפוך

3תגובות
גבינות מיושנות מקבלות פעמים רבות טעם אגוזי עמוק. הללו ישתלבו יופי עם בירות מסוג אמבר אייל
דרימסטיים

בעולם כבר הבינו את זה מזמן ובשנים האחרונות ננטש השילוב הקדוש בין גבינות ליין, לטובת חלופות מעניינות הרבה יותר. הבלגים מתאימים כבר שנים גבינות, מכל המינים והסוגים, דווקא לבירות שלהם, שגם הן מצידן מציעות מנעד אינסופי של סגנונות, מה שמקל על ההתאמה. במאי 2014, קבוצה של מבשלות בירה קטנות, בעלי חנויות בירה וכמה משוגעים לדבר ייסדו לראשונה את שבוע הבירה הראשון בפריז. ייסודו של שבוע פרוע כזה לא היה דבר של מה בכך במכורתו הבלתי מעורערת של היין. אבל למעשה, צרפת ובירות טובות חוברו להן כבר לפני שנים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו