שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מתכונים לשבועות: הצעה לארוחת חג מלאה בסגנון איטלקי

אין מתאים מהמטבח האיטלקי לשבועות. השף תמיר חכים (ממסעדת טריולה) יצר ארבע מנות מפתיעות למרכז שולחן החג שאפשר להכין בקלות

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
תמיר חכים, שף אורח

נדמה שאין מתאים מהמטבח האיטלקי לארוחת שבועות, החל מהפוקצ'ות - עבור בסלטים ובמגוון הגבינות המסחרר וכלה בפסטות כמובן ואפילו הפיצות. מבין השפע המסחרר שיש למטבח הזה להציע, דגנו ארבע מנות בהשראה איטלקית והפכנו אותן לשלנו לגמרי. אל הבואיקוס הקלאסי הוספנו פרמזן ואת הקפרזה עשינו בטוויסט מקומי, כך גם ברביולי ובלזנייטה שקיבלו לפתע תפנית והן נראות כאילו נולדו פה בכלל. הנה ההצעות:

מתכון לעלי גפן ובואיקוס פרמזן עם יוגורט עיזים ונענע

עלי גפן ובואיקוס פרמזן עם יוגורט עיזים ונענע
צילום: תומר אפלבאום

קפרזה סלק

קפרזה סלק
צילום: תומר אפלבאום

רביולי גבינות עם ארטישוק אה-לה רומנה, קרם פרש וסלמון צרוב

רביולי גבינות עם ארטישוק אה-לה רומנה, קרם פרש וסלמון צרוב
צילום: תומר אפלבאום

לזנייטה זוקיני וריקוטה שרופה

לזנייטה זוקיני וריקוטה שרופה
צילום: תומר אפלבאום

תמיר חכים הוא שף מסעדת טריולה Triola, בפתח-תקווה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ