בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבע דרכים לקישים מנצחים בשבועות

בסיס אחד וארבע מליות עם שילובים מגוונים של גבינות וירקות, שמעשירים את שולחן החג ועושים שמח. המדריך לקיש המושלם של אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי

תגובות
קיש בצל וכרישה
דודו בכר

במשך הרבה מאוד זמן הפכנו וחקרנו אחר הגורמים שהופכים קיש או פאי למושלמים. מהו אותו גורם חמקמק שמניע את המאפה מחביב למצוין? ניסינו בצקים כאלו ואחרים, פיתחנו מליות ממליות שונות ולבסוף הרגשנו, על אף המוני מתכונים שאפשר למצוא לקישים מוצלחים שעלינו על זה שאנחנו יותר אוהבים. בכתבה הנוכחית נצעד צעד אחר צעד, מהכנת הבצק והרויאל - היא המלית הבסיסית ואחר כך נכיר ארבע אופציות למשחק ולגיוון. התחילו עם המתכון הראשון לבצק הפריך, ממנו עברו להכנת הרויאל ואז המשיכו הלאה למילוי שמעניין אתכם. בכל מתכון שיבצנו כמה טיפים שישדרגו לכם את התוצאות ויתנו אופציות נוספות למשחק.

מתכון לבצק פריך לקיש

מתכון בסיסי למלית הקיש - הרויאל

קיש פטריות וקשקבל

קיש פטריות וקשקבל
דודו בכר

קיש עגבניות שרי צלויות וגבינת עזים

קיש עגבניות שרי וגבינת עזים
דודו בכר

קיש ריקוטה ותרד

קיש ריקוטה ותרד
דודו בכר

קיש בצל, כרישה ויין לבן

קיש בצל, כרישה ויין לבן
דודו בכר

להצעות, מתכון ורעיונות נוספים לחג שבועות - כאן

למתכונים לעוגות גבינה - כאן



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו