ארבע דרכים לקישים מנצחים בשבועות

בסיס אחד וארבע מליות עם שילובים מגוונים של גבינות וירקות, שמעשירים את שולחן החג ועושים שמח. המדריך לקיש המושלם של אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי

אמיר פורת ורוסלה יונה, קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קיש בצל וכרישה
קיש בצל וכרישהצילום: דודו בכר

במשך הרבה מאוד זמן הפכנו וחקרנו אחר הגורמים שהופכים קיש או פאי למושלמים. מהו אותו גורם חמקמק שמניע את המאפה מחביב למצוין? ניסינו בצקים כאלו ואחרים, פיתחנו מליות ממליות שונות ולבסוף הרגשנו, על אף המוני מתכונים שאפשר למצוא לקישים מוצלחים שעלינו על זה שאנחנו יותר אוהבים. בכתבה הנוכחית נצעד צעד אחר צעד, מהכנת הבצק והרויאל - היא המלית הבסיסית ואחר כך נכיר ארבע אופציות למשחק ולגיוון. התחילו עם המתכון הראשון לבצק הפריך, ממנו עברו להכנת הרויאל ואז המשיכו הלאה למילוי שמעניין אתכם. בכל מתכון שיבצנו כמה טיפים שישדרגו לכם את התוצאות ויתנו אופציות נוספות למשחק.

מתכון לבצק פריך לקיש

מתכון בסיסי למלית הקיש - הרויאל

קיש פטריות וקשקבל

קיש פטריות וקשקבל
צילום: דודו בכר

קיש עגבניות שרי צלויות וגבינת עזים

קיש עגבניות שרי וגבינת עזים
קיש עגבניות שרי צלויות וגבינת עיזיםצילום: דודו בכר

קיש ריקוטה ותרד

קיש ריקוטה ותרד
צילום: דודו בכר

קיש בצל, כרישה ויין לבן

קיש בצל, כרישה ויין לבן
צילום: דודו בכר

להצעות, מתכון ורעיונות נוספים לחג שבועות - כאן

למתכונים לעוגות גבינה - כאן

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ