בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארוחת שבועות: מהמנה הראשונה ועד הקינוח

חמש מנות מפנקות לארוחת שבועות: מרק יוגורט, לזניה גבינות חלומית, סלמון בעשבי תיבול, סלט סלק מוצלח וטירמיסו אלוהי לקינוח. מנות לערב חג של השף יוחנן ברנשטיין מהבית האוכל יוחנן

תגובות

יש אנשים שטוענים כי בשבועות יש את האוכל הכי טוב בשנה. אני יכול להבין אותם. יש בחג הזה הזדמנות מעולה למלא את השולחן בסלטים ואיש לא יגיד על כך דבר, וכך גם לגבי הפסטות שלרוב נשמרות לארוחות אמצע השבוע ופחות לאירועים מיוחדים ובכלל - חג שבועות הוא הזדמנות מצוינת לאוורר את המתכונים הצמחוניים, החגיגיים יותר, ששמרתם לעצמכם כל השנה ואף פעם לא הספקתם לעשות. בעיני, שבועות יותר מהכל הוא לא רק ההזדמנות לבשל ללא בשר ולהשתולל עם בצקים, גבינות שמנות והמון חמאה, אלא לציין את בואו של הקיץ. זו גם הסיבה שהמדיניות שלי היא להביא הפעם מתכונים שיכולים להתאים לכל ארוחה שתעשו הקיץ.

מתכון למרק יוגורט קר ומשובח

מרק יוגורט
בן יוסטר

מתכון לסלט סלק עם חיטה וגבינת רוקפור

סלט סלק חיטה ורוקפור
בן יוסטר

מתכון לסלמון בקראסט פרמזן ושקדים

סלמון בקראסט עשבי תיבול
בן יוסטר

מתכון ללזניה גבינות וירקות קלויים

לזניה ירקות קלויים
בן יוסטר

מתכון לטירמיסו של פלורינה

טירמיסו של פלורינה
בן יוסטר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו