ארוחת שבועות: מהמנה הראשונה ועד הקינוח

חמש מנות מפנקות לארוחת שבועות: מרק יוגורט, לזניה גבינות חלומית, סלמון בעשבי תיבול, סלט סלק מוצלח וטירמיסו אלוהי לקינוח. מנות לערב חג של השף יוחנן ברנשטיין מהבית האוכל יוחנן

יוחנן ברנשטיין, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יוחנן ברנשטיין, שף אורח
צילום: בן יוסטר
צילום: בן יוסטר
צילום: בן יוסטר
לזניה ירקות קלוייםצילום: בן יוסטר
צילום: בן יוסטר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ