חמישה בשלנים ביתיים מרכיבים ארוחת שבועות אולטימטיבית

מהסלט, דרך מאפה ומנה עיקרית ועד הקינוח – חמישה בשלנים ביתיים פתחו לנו את שולחן החג שלהם ובחרו במנה שאי אפשר בלעדיה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

לכבוד החג כינסנו חמישה בשלנים ביתיים מאתר האוכל "יאמי" על מנת שירכיבו לנו את הארוחה האולטימטיבית לשבועות. חמשת הבשלנים הם מבשלים ביתיים שהחליטו לקחת את האהבה לבישול צעד אחד קדימה ולהכין אוכל ביתי לאנשים שאין להם זמן. כל אחד מהבשלנים תרם מנה אהובה משולחן החג השבועות שלו ועל הדרך נתן גם טיפים ומתכון מוצלח.

סלט טאבולה כרובית של לוי אבן-חביב

טאבולה כרובית
צילום: מקס מורון

פטריות ממולאות בכל טוב של ליאורה ברזניאק

פטריות ממולאות בכל טוב
צילום: הדס פרץ

מלנזנה – לזניית חצילים צמחונית של שי ונאווה משולם

מלנזנה - לזניה חצילים
צילום: הדס פרץ

סלמון בציפוי פריך של שקדים ועשבים של כרמית הררי

סלמון בציפוי פריך של שקדים ועשבים
צילום: אורלי גור

בראוניז גבינה ושוקולד של ריקי יצחק

בראוניז גבינה ושוקולד
צילום: הדס פרץ

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ