בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמישה בשלנים ביתיים מרכיבים ארוחת שבועות אולטימטיבית

מהסלט, דרך מאפה ומנה עיקרית ועד הקינוח – חמישה בשלנים ביתיים פתחו לנו את שולחן החג שלהם ובחרו במנה שאי אפשר בלעדיה

תגובות

לכבוד החג כינסנו חמישה בשלנים ביתיים מאתר האוכל "יאמי" על מנת שירכיבו לנו את הארוחה האולטימטיבית לשבועות. חמשת הבשלנים הם מבשלים ביתיים שהחליטו לקחת את האהבה לבישול צעד אחד קדימה ולהכין אוכל ביתי לאנשים שאין להם זמן. כל אחד מהבשלנים תרם מנה אהובה משולחן החג השבועות שלו ועל הדרך נתן גם טיפים ומתכון מוצלח.

סלט טאבולה כרובית של לוי אבן-חביב

טאבולה כרובית
מקס מורון

פטריות ממולאות בכל טוב של ליאורה ברזניאק

פטריות ממולאות בכל טוב
הדס פרץ

מלנזנה – לזניית חצילים צמחונית של שי ונאווה משולם

מלנזנה - לזניה חצילים
הדס פרץ

סלמון בציפוי פריך של שקדים ועשבים של כרמית הררי

סלמון בציפוי פריך של שקדים ועשבים
אורלי גור

בראוניז גבינה ושוקולד של ריקי יצחק

בראוניז גבינה ושוקולד
הדס פרץ


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו