מתכונים לרביולי מיוחד לשבועות של השף אביב משה

השף אביב משה (ממסעדת קוואטרו) מלמד לאט לאט איך להכין רביולי ואחר כך שלושה שילובים מפתיעים ומרעננים של מלית ירקות וגבינות לחג ולכל השנה

אביב משה, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
אביב משה, שף אורח

רביולי המזוהה עם המטבח האיטלקי, הוא למעשה תשובת ארץ המגף לפסטות הממולאות והוא יותר מהכל כיסון בצק שאפשר למצוא ברחבי המדינה במילויים שונים. אופן הכנתו נעשה על-ידי בישול במים חמים ובהמשך הוספתו לרוטב משתנה. הסועד הישראלי נוטה יותר לאהוב רביולי מבצק רך ודק יותר (מתקבל מאיזון נכון בין הגלוטן לחלמון הביצים) ועל כן במתכון הבסיסי נלמד איך לעשות זאת, ואחר כך כל מתכון יחזור בעצם על אותה הכנת בצק רק עם מילויים שונים.  

מתכון בסיסי לרביולי

רביולי תירס וחמאת כמהין
צילום: דודו בכר

רביולי ארטישוק, שום, שמן זית וגבינת ריקוטה

רביולי ארטישוק, שום, שמן זית וגבינת ריקוטה
צילום: דודו בכר

רביולי עגבניות עם פונדו בלו בוואריה

רביולי עגבניות עם פונדו בלו בוואריה
צילום: דודו בכר

רביולי תירס, חמאת כמהין וגבינת בושה

רביולי תירס, חמאת כמהין וגבינת בושה
רביולי תירס, חמאת כמהין וגבינת בושהצילום: דודו בכר

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ