בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גבינות ביתיות שאפשר להכין לבד בקלות ובזול

לקראת שבועות השף עומר אבישר ממסעדת קלארו החליט לוותר על קופסאות הגבינה הקנויות והיקרות, ולהביא שלושה מתכונים לגבינות בהכנה ביתית באפס מאמץ. בלי חומרים משמרים וללא מייצבים - גבינות טריות בקלי קלות לשבועות ולכל ימות השנה

תגובות

לא יודע מה אתכם, אבל בכל סיבוב בסופר קצת מרגיז לראות את מחירי הגבינות המופרכים. למה קופסה קטנה של לבנה עולה כל כך ביוקר? ועל קרם פרש וריקוטה אני בכלל לא מדבר. בחנות הנוחות שליד הבית שלי המחירים מאמירים כבר להרבה יותר בקלות. אם רק הייתם יודעים כמה קל, זול ופשוט להכין אותן בבית, האם עדיין תמשיכו לרכוש אותן? הנה שלוש הצעות לגבינות ביתיות לאימוץ לקראת חג השבועות ובכלל.

הכנת ריקוטה ביתית

במקור הפיקו את גבינת הריקוטה משאריות מי גבינה שנותרו מבישול גבינות. בשני מרכיבים פשוטים ומעט ופחות מחצי שעה של הכנה מתקבלת ריקוטה טרייה ועשירה שלא תוכלו להשיג בשום סופר.

צפו: כך תעשו אותה בבית

ריקוטה ביתית
דודו בכר

הכנת גבינת קרם פרש ביתית

הקרם פרש הואבקרם עשיר וטעים המשמש בעיקר לקינוחים, רטבים ואפילו כממרח מעודן ללחמים ומאפים טריים.

צפו: כך תעשו אותה בבית

קרם פרש ביתי
דודו בכר

הכנת גבינת לבנה ביתית

לבנה היא לטעמי בכירת הגבינות הים תיכוניות הערביות העשויה מיוגורט. גם כאן ההכנה מהירה ופשוטה.

צפו: כך תעשו אותה בבית

מתכון לירקות קיץ על מצע לבנה ביתי

דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו