בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

עוגת טירמיסו ביתית

הכינו את המסקרפונה - כך תכינו עוגת טירמיסו שלא תוכלו להפסיק ליישר

2תגובות
עוגת טירמיסו ביתית
דורעם גונט

עוגת טירמיסו ביתית

חומרים ל-4 מנות:

1/2 ק"ג גבינת מסקרפונה

4 חלמונים

4 מנות אספרסו / נס קפה

250 מ"ל שמנת מתוקה

חבילת בישקוטים

4 כפות סוכר

20-30 גרם אבקת קקאו

תבנית מלבנית 20X15

הכנה:

מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם כף סוכר עד לקבלת קצף יציב, ושומרים במקרר. בקערה נפרדת טורפים את ארבעת החלמונים עם יתר הסוכר (3 כפות) במשך 5-6 דקות, עד לקבלת מרקם חלק, לבן ויציב. מוסיפים לחלמונים את גבינת המסקרפונה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות, כדי למנוע נפילה של המסה, עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מוסיפים לקערה את השמנת המתוקה המוקצפת מן המקרר, וממשיכים בתנועות הקיפול. מסדרים את העוגה בתבנית: מניחים שכבה ראשונה של בישקוטים. מכינים 4 מנות אספרסו, או ממיסים 4 כפיות נס קפה בחצי כוס מים רותחים, ויוצקים חצי מכמות הקפה על הבישקוטים. מעל הבישקוטים והקפה מורחים חצי מכמות הקרם שנוצר, מעליו מניחים שכבה נוספת של בישקוטים ועליהם את יתרת הקפה, ולבסוף שכבה נוספת של הקרם. מקררים את העוגה במקרר לפחות שעה. מפזרים את אבקת הקקאו מעל העוגה ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו