בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

עוגת גבינת שמנת משובחת

2תגובות
עוגת גבינה עם שמנת
דרימסטיים

חומרים:

4 ביצים

3/4 כוס סוכר

800 גרם גבינת שמנת (פילדלפיה או סימפוניה 5% או 9%)

2 כפות קורנפלור

לבסיס:

150 גרם עוגיות כהות משובחות (מסוג לוטוס בטעם קרמל, עוגיות ג'ינג'ר, עוגיות סוכר חום וקינמון של LU, או עוגיות שוקולד כהות מסוג אחר)

100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

1/2 כפית קליפת תפוז מגוררת

1 כף סוכר

הכנה:

1. מחממים את התנור ל-100 מעלות צלזיוס.

2. טוחנים את חומרי הבסיס במעבד מזון, מרפדים בגרגירים הלחים שנוצרו תחתית של תבנית קפיצית יבשה (מס' 26) ומהדקים היטב (לא משמנים את התבנית לפני ההכנה).

3. מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ב-2 כפות מכמות הסוכר. במעבד מזון שמים את החלמונים, הגבינה, הקורנפלור ושארית הסוכר ומעבדים לתערובת חלקה.

4. מערבבים את תערובת הגבינה במהירות אך בעדינות ב-1/3 מכמות הקצף. עכשיו התערובת אוורירית יותר וקל לקפל לתוכה את שאר הקצף. צריך לקפל במהירות ולא להתפתות לערבב, כי כך מאבדים את אווריריות הקצף. מקפלים תוך כדי ציור הספרה 8 באלכסונים גדולים לכל הצדדים עד שנעלמים גושי הקצף הלבנים.

5. יוצקים את התערובת על ריפוד הביסקוויטים מהודקים. אופים 3 שעות. לא מקצרים את הזמן על-ידי הגברת החום, כל הפטנט בעוגה הזאת הוא לעשות זאת כך בלבד. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור עד שהיא מתקררת לגמרי, לפחות 4 שעות. מכסים ומאחסנים במקרר.

אפשר לערבב שקית סוכר וניל ב-2 גביעי שמנת חמוצה, למרוח על העוגה מיד לאחר האפייה ולהחזיר את העוגה לתנור למשך כל תהליך ההתקררות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו