אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוגות גבינה לשבועות: איזו עוגה כדאי לקנות?

עוגת גבינה באסקית, אפויה או קרה, עם שוקולד או עם פירורים, צחורה ולבנה או מעוטרת בפירות: מדור האוכל טעם ודירג את 30 עוגות הגבינה הטובות בארץ

רוני קשמין ורותם מימון

כאילו לא די היה בקורונה עצמה, דמיינו מה זה להסתגר בבית עם ערימות של עוגות גבינה. ערימות? נסו אולי מאות עוגות גבינה מקונדיטוריות ובתי מאפה מכל רחבי הארץ, שעל אף הסגר הניעו משלוחים בגוונים של לבן שנהבי וצהוב חיוור. כאב לנו הלב על קונדיטוריות אהובות שהיו סגורות ועל כן לא היו מוכנות בזמן אל המבחן.  הצטיידנו בכפיות, מצפון דואב והנאה מהולה בכאב והתחלנו לדגום. ומה היה לנו? עוגות באסקיות, פירורים, קרות ואפויות (ששלטו השנה ביד רמה), קלאסיות כמו של פעם או כאלו שנועדו לאינסטגרם. יותר מכל שנה, נוכחות מפתיעה לעוגות ביסקוויטים, כי מי אמר שלגברת נתניהו אין השפעה (אבל רק אחת מעולה באמת). טעמנו כאלו שהגבינה בהן היא העיקר או אחרות בהן היא רק היתה התירוץ. בסוף, מתוך המאות שטעמנו איגדנו רשימה ארוכה של 30 עוגות גבינה מומלצות, שיפארו את שולחן החג, לצד כאלו שהן אולי לא חגיגיות, אבל מאוד מאוד טעימות. את הגרועות והמאכזבות הותרנו בחוץ (מי שצריך לדעת יודע) והחלטנו להתמקד באלה שקיבלו במבחן הטעימה ציון 8 ומעלה. אז הנה הן, היפות והנכונות: עוגות הגבינה הטובות בארץ.

עוגת הגבינה של שניתא

10

עוגת גבינה ושוקולד לבן

שניתא, רמת ישי

העוגה של הקונדיטורית שני גולן הממה אותנו מהרגע בו יצאה מהקופסה כששקלה כמה קילוגרמים. עם לא פחות מארבע שכבות מפוארות, וביניהן שלל פינוקים, כמו מרמלדות תותים, שוקולדים והפתעות שכלל לא בטוח שאמדנו את כולם. המשחק הנהדר בין המרקמים, כמו גם האיזון המושלם בין טעמים מנוגדים, יצר ביס חדש בכל טעימה ועוגה אחת גדולה מהחיים.רמת ישי, הזמנות במשלוחים בלבד (0525436435); מחיר: 180 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת הגבינה של נורדיניו

9.6

גבינה באסקית

נורדיניו, תל אביב

אחרי שאכלנו את המקור מסן סבסטיאן, חששנו שהעוגה של נורדיניו תתגלה כעוד חיקוי חיוור. אבל אז טעמנו. במילה אחת: וואו. אפשר לעצור את התחרות כאן. המרקם שלה חמאתי, עמוס להנעים וחלומי והשריפה מעל נותנת טעם קרמלי משובח. בקיצור, עוגת החלומות. נחלת בנימין 27, תל אביב; מחיר: 110 שקלים קטנה, 190 שקלים גדולה

צילום: תומר אפלבאום
עוגת הגבינה של דוד לאור

9.6

עוגת ביסקוויטים "petit Beurre"

דוד לאור, מבשרת ציון

בקונדיטוריה של דוד לאור יצרו עוגת ביסקוויטים שהיא כמו הניגוד האידיאולוגי לעוגת הביסקוויטים של הגברת הראשונה. את הביסקוויטים מכינים כאן מאפס והגבינה ביניהם בלתי מתוקה להפליא, כמעט חמוצה ומעל הכל שכבת גנאש שוקולד עזה ועשירה. ואיזה כיף לחך לפגוש בעוגת ביסקוויטים עילאית, מתנשאת ושאיננה מתחנפת - עוגת ביסקוויטים למתקדמים. כפיים. היצירה 12, מבשרת ציון; מחיר: 115 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת הגבינה של אלה פטיסרי

9.6

עוגת גבינה קרה עם פירות יער

אלה פטיסרי, עמק חפר

כשרוב הקונדיטוריות נצמדו אל עוגת הגבינה האפויה, "אלה פטיסרי" בעמק חפר יצרו עוגות גבינה קרה יוצאת דופן. למעשה, לקרוא לה טארט גבינה זה לעשות עוול, כי זוהי עוגה רבת שכבות שמתחילה בבצק ברטון פריך, שסופג לאיטו קציפת גבינה מתוקה וקלילה עם רמז לימוני ברקע, ומסתיימת בקולי פירות יער חמצמץ ונעים, זילופים של שמנת מתוקה ודובדבנים טריים מלמעלה. בקיצור, טרפנו אותה בעונג רב. דרך נחל אלכסנדר 5, אזור התעשייה עמק חפר; מחיר: 68 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת הגבינה של תושה

9.6

מוס גבינה וקדאיף גלילי

תושה, ראש הנקרה

קינוח גלילי פר אקסלנס. השילוב בין קדאיף עדין בחמאה חומה, יוגורט חמצמץ, משמשים צלויים, קשיוקו (קשיו לא מקולף), זילופי שמן זית, דבש ואזוב יחדיו מביאים יחד את הגליל במיטבו - המון טעמים אבל לא במחיר של איזון והרמוניה. טעימה אמיתית מהגליל, תרתי משמע. קיבוץ ראש הנקרה; מחיר: 32 שקלים לקינוח אישי

צילום: תומר אפלבאום
עוגת הגבינה של קונדיטוריית זומר עם תותים, דובדבנים ואוכמניות

9.6

גבינה אפויה עם שמנת חמוצה ופירות

זומר, תל אביב

העוגה של זומר משדרת: תנו לילדים לשחק בזמן שהמבוגרים אוכלים. עוגה אלגנטית, צחורה ואסתטית בצורה יוצאת דופן, משלבת בין גבינה מעודנת לשכבה נאה של שמנת חמוצה. להשלמת הרושם, מעל מבהיקים דובדבנים, אוכמניות ותותי שדה טריים. בלי זיקוקים ובלי גימיקים, פשוט עוגת גבינה נהדרת. פרישמן 39, תל אביב; מחיר: 160 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת גבינת העיזים של לה מולאן

9.6

עוגת גבינת עזים

לה מולאן, תל אביב

"לה מולאן" אולי מוכרת בזכות הבגטים והקרואסונים מהטובים בתל אביב, אולם מצאנו כאן גם ניו יורק צ'יזקייק (עוגת גבינה ניו יורקית, עשירה) למתקדמים שהשאירה אותנו ללא מילים. אז על מה המהומה? הבצק בתחתית פריך אך עודנו עסיסי, מלמעלה שמנת חמוצה ומאוזנת ובין לבין – הפתעה – גבינת עזים אפויה, עזת טעם ועדינה מאוד בו זמנית. בשורה התחתונה: כל הכבוד ללה מולאן על שבירת השטאנץ ועל החשיבה מחוץ לקופסה. בוגרשוב 72, תל אביב; מחיר: 89 שקלים לעוגה עגולה

צילום: תומר אפלבאום
עוגת הגבינה האפויה של רולדין

9.6

גבינה אפויה

רולדין

איפה הזהב? איפה המגדלים? איפה השכבות? בניגוד אידיאולוגי לסופגניות, בשבועות הציגו ברולדין עוגת גבינה קלאסית גבוהה ויפה בפשטותה כשהיא מונחת עירומה ללא כל רבב או בדל קישוט. והטעם? בהתאם - לא מאוד מתוק, גבינתי, רך וענוג. וואלה, את הכי יפה כשנוח לך. סניפים ברחבי הארץ; מחיר: 99 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת גבינה פירורים של דקלבאום עם פירות יער

9.6

גבינה פירורים

דקלבאום, עמק חפר

הגיע הזמן לשכוח מעוגת הפירורים של בתי הקפה, ולראות כיצד היא יכולה להפוך למשהו אחר. הקרם עשיר וענני למדי, ניגוד מושלם לפירורים הנגיסים קאנל מסקרפונה ופירות יער מעל נותן טאץ' יוקרתי ואילו שכבת הבסיס של הביסקוויט מושקעת, עבה עשירה ומלוחה. כל העסק פה משחק על איזון מושלם בין מתוק למלוח והרי לכם עוגת פירורים עילית. בית הראשונים 22, אזור התעשייה עמק חפר; מחיר: 85 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת גבינה אפויה עם רוברב של פיקה

9.6

גבינה רוברב

פיקה, תל אביב

הקונדיטוריה השוודית הראשונה בתל אביב ממשיכה את הקו בו פצחה משנה שעברה עם עוגות לאמיצים בלבד. בין רוברב, ליקריץ מלוח ושוקולד עם גבינה - הראשונה לקחה ובגדול. ביסקוויט מתובל ועבה, קרם גבינה יציב נהדר מעל ולבסוף שכבת רוברב חמצמצה. לא לכל אחד, וטוב שכך. סניפים בתל אביב; מחיר: 130 שקלים לעוגה עגולה, 85 לפס

צילום: תומר אפלבאום
עוגת הגבינה האפויה של דלאל

9.6

גבינה קלאסית

דלאל, תל אביב

כמו בכל שנה, בדלאל מתרחקים מהזרם המרכזי שהולך לכיוון הגימיקים ומסתפקים בעוגה צחורה, כזאת שיכנו אותה "קלאסית" וכשתטעמו אותה תגידו מיד: אותה. אותה חיפשנו. עוגה חפה מתחכום ועם זאת עשירה בטעמים ובראשם טעמה של שמנת חמוצה בולטת. מתוקה במידה, גבוהה ויפה. מי צריך יותר? כל ישראל חברים 7, קפה דלאל, ז'בוטינסקי 108, תל אביב; מחיר: 118-155 שקל לעוגה

צילום: תומר אפלבאום
עוגת הגבינה של הקופי בר

9.6

עוגת גבינה קופי בר

בייקרי, תל אביב

עוגת הגבינה האפויה של הקופי בר היא כבר שם שני לקלאסיקה מודרנית. יש כבר עדכניות ויפות ממנה, אין טעימות כמוה. על ביסקוויט חמאתי ונוכח נחה שכבת גבינה גבוהה ואוורירית, רכה כעננים אחרי הגשם וכה ענוגה, כזאת שמשמיעה רעש של פוך או פכפוך כשנוגסים בחריץ ממנה והופ, הנה חוסלה כל העוגה. סניפים ברחבי תל אביב; מחיר: 96 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת הגבינה של קונדיטוריית מרטין

9.6

אפויה עם קרמו לימון, קרמל מלוח, גאנש שוקולד ואוכמניות

מרטין, באר שבע

קונדיטוריית מרטין מספקת מענה למי שרוצים לטעום קצת מהכל: עוגת גבינה אפויה מחולקת לרבעים בטעמים שונים: קרמו לימון, קרמל מלוח, גאנש שוקולד ואוכמניות. תחתיהן התחבאה שכבת קצפת חביבה, אבל הגבינה, הו הגבינה, קצת מתוקה, קצת מלוחה, יחד עם כל התוספות זו הפכה הילולה של ממש לאלו שכמונו, הם חסרי היכולת לקבל החלטה. אה, והיא גם ממש משתלמת. אברהם אבינו 91, באר שבע; מחיר: 65 שקלים לעוגה עגולה

צילום: אלון מסיקה
עוגת הגבינה של גרקו

9.6

עוגת גבינה יוונית

גרקו, תל אביב

בגרקו מצאנו את אחת מעוגות הגבינה המיוחדות ביותר שהזכירה לנו יותר מכל חופשה ביוון. שידוך מוצלח בין שכבת ביסקוויט פריך ומבושם תבלינים חמים כקינמון וציפורן, שכבת יוגורט יווני מוקצף ומעל כל זה עלי בצק פילו פריכים ומתפצחים, טובלים בדבש וטימין (שלמזלנו לא הצליחו לגרוע מפריכותם, באופן די אניגמטי). עוגה מיוחדת במינה וטעימה מאוד. א.צ גרינברג 25, תל אביב. מחיר: 98 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת הגבינה של לחם שחר

9.6

פס גבינה עם קרם לימון ושמנת חמוצה

לחם שחר, משמר השרון

בלחם שחר שבמשמר השרון הציגו קולקציה חמקמקה וממזרית. על פניו, ברוח המקום הכל פשוט, ביתי וצנוע, ולמעשה - אלו אולי לא העוגות הכי יפות בשולחן, אבל בהחלט מהטעימות שבו. יותר מכל משכה את ליבנו עוגת גבינה אפויה עם קרם לימוני. כמו של פעם, במובן הכי טוב של המילה. עוגת גבינה צהבהבה ולימונית שהתקשנו לא ליישר בכפית. קיבוץ משמר השרון; מחיר: 45-49 שקלים

צילום: מוטי מילרוד
עוגת גבינה עם שוקולד של "דה לה פה"

9.6

שוקולד גבינה

דה לה פה, תל אביב

במקור אנחנו לא מחסידי עוגות גבינה ושוקולד, כי אם יש זמנים שמחייבים גדר הפרדה - גבינה לחוד ושוקולד לחוד, זה כעת. במקרה הנוכחי הפתעה: השמנת עדיין שולטת והשוקולד רק החמיא לה מהצד תוך שהוא שומר על כבודו. מפה לשם, בלי לשים לב חיסלנו תבנית בכפית. אוי לנו. סניפים ברחבי המרכז; מחיר: 169 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת גבינת פילדלפיה עם שוקולד של בוטיק סנטרל

9.6

פילדלפיה

בוטיק סנטרל

אין לנו סבלנות לעוגות שיורות לכל הכיוונים ומנסות לצאת בסדר עם כולם - מצד אחד בראוני שוקולד, מצד שני שכבת גבינה אפויה ולבסוף מעל שכבה לא דקיקה של שמנת מוקפצת ומעוננת. איכשהו, בדרך פלאית, העוגה הנ"ל התגלתה כעסקת חבילה משתלמת ומתגמלת, קלילה וסינגרטית בה השלם עולה על סך שכבותיו וזה לא רע בכלל. סניפים ברחבי המרכז; מחיר: 148 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת גבינה עם לימון ומרנג של "בבקה"

9.6

עוגת גבינה אפויה עם מרנג וקרם לימון

בבקה

מבבקה טעמנו עוגת גבינה אפויה במרקם נפלא, נימוחה ומעודנת. מעל הגבינה הרכה זולף מרנג דביק ובין לבין תלוליות של קרם לימון אדיר וגרידת ליים פה ושם. כשכולם מנסים להכניס קצת לימון לעוגה שלהם, בבקה משאירים את זה כחותמת סופית וכמה שזה כיף. משה סנה 21, תל אביב וקניון דרורים, בני דרור; מחיר: 129 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת גבינה אפויה עם פירות יער ושמנת חמוצה ב"מימי"

9.6

באסקית וקלאסית

קונדיטוריית מימי

פה התעוררה מחלוקת. טעמנו שתי עוגות גבינה, כל אחת מצוינת בדרכה: גבינת שמנת אפויה קלאסית על בסיס קראמבל פריך ונטול גלוטן, שכבה של שמנת חמוצה מעוטרת פירות אדומים והיא חגיגה שלמה. מולה ניצבה "הבאסקית" ששבתה את ליבנו כשהיא מוקפת בצק פריך, ממולאת ריקוטה הדרית שהזכירה לנו דווקא את סבתא. מי טובה יותר? הוויכוח אומנם לא הוכרע, מה שבטוח הוא: לשתיהן מגיע ציון לשבח. סניפים בהוד השרון, כפר סבא והרצליה; מחיר: 110-120 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
כתר בריוש ויוזו של קונדיטוריית אייל

9.6

כתר בריוש ויוזו

קונדיטוריית אייל, חיפה

גם כאן התרחקו מעוגת הגבינה האפויה הקלאסית ויצרו כתר בריוש שהוא למעשה עוגת שמרים עסיסית מאוד, שכבת גבינה נפלאה בתחתיתה ושטרויזל הדרים מבושם מעליה, ובין לבין - שוקולד לבן ויוזו מעודן (שמפליא לא להשתלט על העסק). בשורה התחתונה, הנה מאפה בריוש פשוט נהדר בו כל החלקים עובדים בהרמוניה די מפעימה. אל תפחדו לחרוג מהקלאסיקה. חלוצי התעשייה 92, חניתה 79 נווה שאנן, חיפה; מחיר: מחיר: 62 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת גבינה טירמיסו של קונדיטוריית שני

8.6

טירמיסו

קונדיטוריית שני, חיפה

להגדיר טירמיסו כעוגת גבינה זה קצת כמו לקרוא להמבורגר כריך. זה נכון, אבל זה מעט חוטא לז'אנר. למרות זאת ובזכות הביצוע של קונדיטוריית שני השנה, החלטנו לציין לשבח את העוגה, כשהיא לוקחת את הקינוח הקפאיני למחוזות של עוגות הראווה. בפועל, זהו טירמיסו בתצורה עגולה וגדולה, עשויה שכבות-שכבות של גבינת מסקרפונה עשירה, קפה, ושבבי קקאו שמוסיפים שובבות מרקמית. התוצאה - עוגה עשירה ואוורירית בו זמנית ובעיקר, כיפית. סניפים ברחבי הארץ; מחיר: 158 שקלים לעוגה גדולה

צילום: תומר אפלבאום
עוגת גבינה טבעונית של משק ברזילי

8.6

עוגת גבינה טבעונית משק ברזילי

משק ברזילי, תל אביב

במשק יצרו עוגת גבינה טבעונית ובריאה יותר, אף לא פחות מפנקת: גבינה עשירה שעשויה קשיו וחלב קוקוס מתחברת לתחתית עשויה מקמח טף, קוקוס ופיסטוקים ומזכירה גרנולה טעימה במיוחד ומעל הכל - תועפות פירות יער חמצמצים שמקלילים את הכל וגורמים לעוגה להפוך לשיר הלל לשבועות ולטבע (מתי באמת הפך החג לחגיגה הבלעדית של חלב ומוצריו?! תעלומה). אחד העם 6, תל אביב; מחיר: קטנה 100 שקלים, , גדולה 180 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת שמרים עגולה עם גבינה וצימוקים בקונדיטוריית שמו

8.6

עוגת שמרים עגולה עם ריקוטה וצימוקים לבנים

קונדיטוריית שמו

פס הגבינה של שמו היה פחות לטעמנו השנה, אבל דווקא שבלול השמרים הריחני והעסיסי, נגע בלבנו עד שבא לנו לפרק אותו בכל זמן נתון. דמיינו גבינית ענק, עמוסה גבינה מתוקה עד להתפקע. נכון, זוהי לא עוגה קלאסית ואולי היא לא תפאר את שולחן החג, אבל במבחן הטעם היא פרטה לנו על כל הנימים. סניפים בכל הארץ; מחיר: 45 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת שמרים ריקוטה ושוקלד צ'יפס ב"ליזלוטה"

8.6

שמרים ריקוטה ושוקלד צ'יפס

קפה ליזלוטה, תל אביב

בקונדיטוריה של קפה ליזלוטה מסרבים ליישר קו עם הזרם ותמצאו שם עוגות גבינה שהולכות על הקו הביתי, הפשוט והטעים. מבין שלל העוגות הטעימות אהבנו במיוחד את עוגת הריקוטה - בצק שמרים עשוי לעילא לח וגבינתי, משובץ בנטיפי שוקולד שמפתיעים באתנחתה מתקתקה. אם אמא היתה הולכת ללמוד קונדיטוריה היא היתה חוזרת עם עוגה כזאת. ריינס 20, תל אביב; מחיר: 47 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגה גבינה לימון טבעונית במיכאלנג'לו

8.6

עוגה גבינה לימון טבעונית

מיכלאנג'לו, יפו

עוגה שנעה על הציר החמקמק שבין שחיתות לבריאות, כשהיא מחברת בין גבינה עשירה עשויה קשיו מותסס וסוכר קוקוס לתחתית פריכה ונהדרת עשויה כוסמין בנדיבות, בין לבין נוכחת לימוניות נעימה ושובבה ברקע. בקיצור, מי אמר שטבעונים נהנים פחות? בן תרדיון 2, יפו; מחיר: 165 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת גבינה אפויה, שוקולד לבן וגרנולה בקונדיטוריית "תל יצחק"

8.6

עוגת גבינה אפויה ושוקולד לבן

תל יצחק, קיבוץ תל יצחק

פה גילינו עוגה חסרת חן למראה - אין לה פינס בגרוש, כשהיא נראית מאיימת וכבדה, עמוסה לעייפה בציפוי גרנולה שזוף עד שרוף. אבל מה, נשקר אם נגיד שכל זה לא עבד, כי בסוף התגלתה, למרבה הרעש וההפתעה, עוגה חביבה למדי וקלילה להפתיע, יחסית לסוגה. בכניסה לקיבוץ תל יצחק; מחיר: 69 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
סטריפ מוס גבינה-שוקולד במתוקה

8.6

סטריפ מוס גבינה-שוקולד

מתוקה

מתוך הקולקציה הגדולה של מתוקה, עוגה אחת באמת הרשימה אותנו: מוס גבינה שוקולד שהזכיר לנו יותר מכל שילוב בין קינדר דליס, עוגת ביסקוויטים ומעדן גבינה. זה אולי לא הדבר הכי מתוחכם בעולם, אבל ילדים יעופו עליה. סניפים באזור המרכז; מחיר: 69 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת גבינה אפויה ושוקולד לבן עם אוכמניות ב"לחם יין"

8.6

עוגת גבינה אפויה ושוקולד לבן עם פירות קיץ

לחם יין, יהוד

כאן מצאנו עוגת גבינה אפויה קלאסית, אבל לא בדיוק, כשהיא דחוסה במידה - לא נמנית עם ז'אנר האווריריות אבל גם לא יציקה, מעליה שמנת חמוצה נעימה ומעל הכל עומדות כחיילים אוכמניות שמוסיפות למתיקות גם קריצה פירותית חמוצה. לא רע בכלל. דרך החורש 4, יהוד; מחיר: 129 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
עוגת גבינה ופירורים ב"ביסקוטי"

8.6

פלורנטינה

ביסקוטי, בני ברק

ובכן, הנה לכם עוגה שנראית כמו קוקילדה עצומה, לטוב, לרע ולגוזמא, ואיזה כיף שזה קרה. זו עוגה עמוסת פירורים ועמוסה אף יותר בחמאה. וכפתגם הידוע - אין כזה דבר יותר מדי חמאה - אז בסוף התקבלה עוגה מושחתת ואף טעימה. מה שכן, הנה, מצאנו את הסיבה הלאומית למחסור בחמאה. ביסקוטי, עלינו עליכם. הירקון 67, בני ברק; מחיר: 69 שקלים

צילום: תומר אפלבאום
מוס גבינה ושוקולד לבן עם פירות יער, ליים ונענע בג'ייקובס

8.6

מוס גבינה ושוקולד לבן עם פירות יער, ליים ונענע

ג'ייקובס, קריית אונו ורמת השרון

במאפיית ג'ייקובס תמצאו, בין לחמים מצוינים, גם עוגת מוס גבינה שהזכירה לסוטים מבינינו את מעדן הגבינה המוקצף "דניאלה", או מעדן חלב מוקצף אחר. זה יכול היה לעבוד נהדר עד שהגענו לליבת העוגה שם הסתתרה שכבה של בצק נענע די מיותרת. אם לא אכפת לכם לאכול את הכל מסביב, תגלו עוגה אוורירית ונהדרת. דרך רפאל איתן 1, קרית אונו, החרושת 19, רמת השרון; מחיר: 129 שקלים

צילום: תומר אפלבאום

הכתבות המומלצות

הכתבות הנקראות היום באתר



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות