עם ירקות וגבינות: ארוחת שבועות רק עם תוצרת הארץ - מתכונים לשבועות - הארץ

עם ירקות וגבינות: ארוחת שבועות רק עם תוצרת הארץ

מטארט טאטן כרישה וגבינת עזים, דרך מאפה בולגרי-ישראלי ועד סלט חיטת כוסמין וריקוטה – השפים ברק אהרוני וססיל לוי ממסעדת "אלנה" מזכירים ששבועות הוא בעצם חג הקציר ומתקינים ארוחה לתפארת הירקות והגבינות המקומיות

ברק אהרוני וססיל לוי, שפים אורחים
טאטן כרישה
טאטן כרישהצילום: מוטי מילרוד
פסטליקו
פסטליקוצילום: מוטי מילרוד
סלט זוקיני חי
סלט זוקיני חי צילום: מוטי מילרוד
סלט פארו (חיטת כוסמין) וריקוטה פרסקה
סלט פארו (חיטת כוסמין) וריקוטה פרסקהצילום: מוטי מילרוד

תגובות