מתכון: עוגת גבינה פירורים - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עוגת גבינה פירורים

בסוף תהליך ההכנה מורחים שכבה דקה של ריבה על העוגה. מפוררים מעל את בצק הפירורים ומגישים

תבנית 24 דרגת קושי: קל
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לבסיס:

600 גרם קמח

300 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
חצי כפית מלח
2 ביצים
כוס סוכר
שקית אבקת אפייה

למלית:

800 גרם גבינה 9%

כוס וחצי סוכר
250 מ"ל חלב
8 ביצים
גרידה מלימון אחד
שקית סוכר וניל

לציפוי:

ריבת פירות, עדיף משמש

הוראות הכנה

במערבל עם וו לישה או גיטרה מעבדים חמאה, מלח, ביצים וסוכר.

מוסיפים בהדרגה קמח ואבקת אפייה.

עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה. לאחר מכן מרדדים על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ. מסדרים בתבנית בקוטר 24 ס"מ, וחותכים שאריות.

את השאריות מרדדים ומניחים על נייר אפייה בתבנית שטוחה - לבצק פירורים. אופים את הבסיס 10 דקות ב-160 מעלות. את בצק הפירורים אופים באותו חום 15-20 דקות.

מערבלים גבינה לבנה במהירות בינונית. מוסיפים סוכר ובהדרגה את שאר חומרי המלית. יוצקים את התערובת על הבצק, אופים שעה ב-160 מעלות. מקררים.

מורחים שכבה דקה של ריבה על העוגה. מפוררים מעל את בצק הפירורים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות