עוגת גבינה קלאסית - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת גבינה קלאסית

איך מכינים בקלות עוגת גבינה אפויה קלאסית לשבועות (ולכל השנה)? הנה התשובה:

תבנית עגולה 24-26 דרגת קושי: קל
עוגת גבינה ודובדבנים
יעל אילן
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 4

רכיבים

200 גרם פתי בר טחון דק

100 גרם חמאה מומסת

750 גרם גבינת שמנת

200 גרם סוכר

כף מחית וניל

4 ביצים

200 מ"ל שמנת חמוצה

דובדבנים או פרי אדום אחר

הוראות הכנה

טוחנים את הפתי בר ומערבבים היטב עם החמאה ומשטחים בתבנית קפיצית עגולה, שבסיסה עטוף בניילון נצמד שמותאם לתנור או בנייר כסף.

מערבלים את הגבינה עם הסוכר והווניל. מוסיפים את הביצים אחת אחת עד להטמעתן בתערובת. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים לקרם אחיד, שופכים את הקרם על הבסיס.

מניחים את התבנית העגולה בתבנית גדולה יותר, מלאה מים חמים ("בן מארי") ואופים ב-140 מעלות במשך 45 דקות, עד שהעוגה יציבה. מקררים בטמפרטורת חדר ומשאירים לילה במקרר.

בעת ההגשה ניתן לפזר מעל דובדבנים או פרי אדום אחר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות