עוגת גבינה אפויה קלאסית - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת גבינה אפויה קלאסית

עוגת גבינה קלאסית עם טוויסט של תפוחים

דרגת קושי: בינוני
גבינה תפוחים
דרימסטיים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 5

רכיבים

לבסיס:

4 ביצים מופרדות

0.75 כוס סוכר

1.5 כוס קמח תופח

1 כף שמן

גרידת לימון

למלית תפוחים:

4 תפוחי עץ גרני סמיט

1.5 כוסות סוכר

0.5 כפית קינמון

למלית גבינה:

750 גרם גבינה לבנה

4 ביצים

1 כף פודינג וניל אינסטנט

1 כוס סוכר

לציפוי:

3 גביעי שמנת חמוצה

2 כפות סוכר

1 שקית סוכר וניל

הוראות הכנה

הכנת הבסיס:

מקציפים את החלבונים, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.

מוסיפים חלמונים וגרידת לימון ומערבבים.

מוסיפים קמח לבלילה ומערבבים.

מעבירים לתבנית משומנת ואופים 15 דקות.

הכנת מלית התפוחים:

במחבת כבדה מפזרים באחידות את הסוכר, משטחים ומחממים עד לקבלת קרמל אחיד. מוסיפים תפוחים וקינמון. מערבבים את התפוחים, מורידים מהאש ומסננים.

הרכבת העוגה:

מפזרים את התפוחים המסוננים מעל הבסיס.

מערבבים את חומרי מלית הגבינה ומוזגים מעל התפוחים.

אופים כ-40 דקות.

מערבבים את חומרי הציפוי.

מורחים שכבה על העוגה ואופים עוד 5 דקות.

להשאיר במקרר שש שעות לפני ההגשה.

טיפים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות