איך מכינים קרם פרש בקלות? - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון איך מכינים קרם פרש בקלות?

קרם עשיר וטעים המשמש בעיקר לקינוחים, רטבים ואפילו כממרח מעודן על לחמים ומאפים טריים שתכינו לבד. מתכון של השף עומר אבישר ממסעדת קלארו

דרגת קושי: קל
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 4

רכיבים

200 גרם שמנת חמוצה

200 גרם שמנת מתוקה

קורט מלח

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בסיר.

מחממים על אש קטנה למשך כמה דקות עד לטמפרטורה של 37 מעלות. כדאי להשתמש במד חום (אם כי ניתן לבדוק עם האצבע שהמסה לא חמה מדי)

מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחסון למשך 24 שעות בטמפרטורת החדר.

מאכסנים במקרר עד להתייצבות המסה (12 שעות).

בסוף מתקבל קרם במרקם רך, עשיר וסמיך עם חמיצות עדינה.

ניתן לאכסן בקירור עד שבועיים.

קרם פרש ביתי
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות