עוגת גבינה 'שלג' של וולדורף אסטוריה - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת גבינה 'שלג' של וולדורף אסטוריה

שף קונדיטור קלוד בן סימון חושף את המתכון לעוגת הגבינה המפורסמת של וולדורף אסטוריה זה לא הולך להיות קל

דרגת קושי: קשה
עוגת גבינה שלג של וולדורף אסטוריה
באדיבות המקום
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 3

רכיבים

סבלה לימון:

125 גרם חמאה

60 גרם אבקת סוכר

20 גרם סוכר חום

210 גרם קמח

גרדה של לימון 1

1 מקל וניל

תחתית קרמבל:

400  גרם סבלה לימון

25 גרם חמאה מומסת

20 גרם חמאת קקאו

20 גרם סוכר דמררה

גרדה של לימון

קרם גבינה:

320 גרם גבינה נפולאון 30%

235 גרם גבינה 5%

70 גרם אבקת סוכר

55 גרם מסה ג׳לטין

2 מקלות

גרדת ליים

240 מ"ל שמנת מוקצפת

הציפוי:

300 גרם שוקולד לבן

50 גרם מסה ג׳לטין

115 מ"ל חלב

115 מ"ל שמנת

170 מ"ל סירופ, 30 בומה ( 200 מים 225 סוכר להרתיח יחד) *בומה- סמיכות סירופ הסוכר

5 גרם צבע מאכל לבן (אוקסיד טיטן)

הוראות הכנה

הכנת הסבלה:

מערבבים את כל החומרים במיקסר, עד לקבלת בצק אחיד.

משטחים ומרדדים את הבצק לעובי של 1 ס״מ בתבנית אפייה

אופים ב- 160 מעלות ל 15 דקות

הכנת הקרמבל:

מפוררים את הסבלה האפוי, ומוסיפים את שאר החומרים

משטחים באופן שווה לתוך שני רינגים בקוטר של 18 ס״מ.

מכניסים למקרר לכמה דקות.

הכנת קרם גבינה:

מערבבים יחד את הגבינות עם האבקת סוכר ותוכן מקלות וניל.

מוסיפים למסה ג׳לטין חם ומקפלים בעדינות את השמנת המוקצפת.

מוזגים לתוך רינג בקוטר 18 ס״מ 400 גרם מהקרם ומקפיאים

הכנת הציפוי:

מרתיחים יחד את החלב השמנת והסירופ.

מוזגים על השוקולד לבן ומבשלים עד 103 מעלות.

מוציאים מהאש ומניחים למסה להתקרר עד 80 מעלות.

מוסיפים את הג׳לטין ומערבבים היטב.

ניתן להשתמש ב- 25 מעלות.

הרכבת העוגה:

מוציאים את הקרם הקפוא, מוזגים עליו מהציפוי ומנחים על התחתית העגולה של הסבלה.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות