איך מכינים פוקצ'ה? המתכון היחיד שצריך לדעת

יש הרבה גרסאות לפוקצ'ה, הנה הגרסה הקלה והפשוטה של הקונדיטור עמיר לוליאן

עמיר לוליאן, קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עמיר לוליאן, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
פוקצ'ה

רכיבים

לבצק:

  • 500 גרם קמח
  • 20 גרם שמרים
  • קורט סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • כ-2 כוסות מים

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים יחד ולשים את כל הרכיבים עד לקבלת בצק רך ומשהים לתפיחה של שעתיים.

לאחר מכן מגלגלים לכדורים ומשהים לחצי שעה נוספת.

מותחים כל כדור ומורחים עליו ממרח כלשהו וירקות קלויים.

מעל כל זה מפזרים גבינה מגורדת.

אופים כ-10 דקות ב-200 מעלות.

תגובות