איך מכינים פוקצ'ה? המתכון היחיד שצריך לדעת - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכינים פוקצ'ה? המתכון היחיד שצריך לדעת

יש הרבה גרסאות לפוקצ'ה, הנה הגרסה הקלה והפשוטה של הקונדיטור עמיר לוליאן

דרגת קושי: קל
פוקצ'ה
אסף עברון
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

לבצק:

500 גרם קמח
20 גרם שמרים
קורט סוכר
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית
כ-2 כוסות מים

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים יחד ולשים את כל הרכיבים עד לקבלת בצק רך ומשהים לתפיחה של שעתיים.

לאחר מכן מגלגלים לכדורים ומשהים לחצי שעה נוספת.

מותחים כל כדור ומורחים עליו ממרח כלשהו וירקות קלויים.

מעל כל זה מפזרים גבינה מגורדת.

אופים כ-10 דקות ב-200 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות