שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

איך מכינים פוקצ'ה? המתכון היחיד שצריך לדעת

יש הרבה גרסאות לפוקצ'ה, הנה הגרסה הקלה והפשוטה של הקונדיטור עמיר לוליאן

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עמיר לוליאן, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
פוקצ'ה
אפשר להוסיף גבינה מגורדת וירקות קלויים מעל, הפוקצ'הצילום: אסף עברון

רכיבים

לבצק:

  • 500 גרם קמח
  • 20 גרם שמרים
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • כ-2 כוסות מים

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים יחד ולשים את כל הרכיבים עד לקבלת בצק רך ומשהים לתפיחה של שעתיים.

לאחר מכן מגלגלים לכדורים ומשהים לחצי שעה נוספת.

מותחים כל כדור ומורחים עליו ממרח כלשהו וירקות קלויים.

מעל כל זה מפזרים גבינה מגורדת.

אופים כ-10 דקות ב-200 מעלות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ