מתכון |

טרין גבינה בשלה ולחם שיפון

הדיי עפאים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
טרין גבינה בשלה ולחם שיפון
טרין גבינה בשלה ולחם שיפוןצילום: דן פרץ
  • גבינה בשלה בעלת עובש לבן, מעט רכה, דוגמת קממבר
  • 4 פרוסות לחם שיפון טרי
  • חופן עלי רוקט או סלק צעירים
  • 2 כפות שמן זית

פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי ½ סנטימטר. מניחים על כל פרוסת לחם כמה עלי רוקט או סלק ומעל פרוסת גבינה. חותכים את הלחם סביב פרוסות הגבינה כך שיהיו באותו הגודל ובאותה הצורה. ניתן גם לצלות את הלחם לטוסטים קודם ההכנה, מה שיעניק לטרין פריכות נהדרת.

מניחים את הפרוסות עם הגבינה אחת מעל השנייה כך שמתקבל מגדל ובו לחם, עלים וגבינה לסירוגין. אם יש צורך, ניתן לייצב את המגדל בעזרת קיסמים. יוצקים מעל הכל שמן זית ומגישים עם ריבת תותים או דובדבנים ובירה בהירה וצוננת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ