כיכר קממבר אפויה בדבש ופלפל שחור - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כיכר קממבר אפויה בדבש ופלפל שחור

דרגת קושי: קל
כיכר קממבר אפויה בדבש ופלפל שחור
דן פרץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם בצק עלים חמאה מרודד

1 כיכר קממבר קטנה או גבינה בשלה דומה

1 כפית דבש

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מרדדים את הבצק לריבוע שגודלו בולט כארבעה סנטימטרים מעברי הגבינה שאותה רוצים לעטוף. מניחים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובמרכזו הגבינה. מקפלים את שוליו מעל הגבינה ומשאירים קפלים ופינות לא קשורות. מקפידים להשאיר פתח במרכז המעטפת, שממנו ניבטת הגבינה. יוצקים מעל הגבינה החשופה את הדבש ומפזרים גרגירי פלפל שחור גרוס.

אופים בתנור שחומם מראש ל–220 מעלות במשך כ–20 דקות, עד שהבצק השחים כולו והגבינה נמסה בתוכו. מגישים מיד עם גבעולי סלרי וגזרים חתוכים למקלות ויין אדום שאינו כבד במיוחד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות