מתכון

כיכר קממבר אפויה בדבש ופלפל שחור

מאפה ממולא בכיכר שלמה של גבינת קממבר בתנור טוב יותר מכל פשטידה חגיגית שתגישו

הדיי עפאים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
כיכר קממבר אפויה בדבש ופלפל שחור
כיכר קממבר אפויה בדבש ופלפל שחורצילום: דן פרץ
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

למתכונים נוספים של הדיי עפאים עם גבינות

רכיבים

  • 200 גרם בצק עלים חמאה מרודד
  • 1 כיכר קממבר קטנה או גבינה בשלה דומה
  • 1 כפית דבש
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מרדדים את הבצק לריבוע שגודלו בולט כארבעה סנטימטרים מעברי הגבינה שאותה רוצים לעטוף. מניחים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובמרכזו הגבינה. מקפלים את שוליו מעל הגבינה ומשאירים קפלים ופינות לא קשורות. מקפידים להשאיר פתח במרכז המעטפת, שממנו ניבטת הגבינה. יוצקים מעל הגבינה החשופה את הדבש ומפזרים גרגירי פלפל שחור גרוס.

אופים בתנור שחומם מראש ל–220 מעלות במשך כ–20 דקות, עד שהבצק השחים כולו והגבינה נמסה בתוכו. מגישים מיד עם גבעולי סלרי וגזרים חתוכים למקלות ויין אדום שאינו כבד במיוחד.

תגובות