קיש גבינות טבעוני עם עגבניות - מתכונים טבעונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קיש גבינות טבעוני עם עגבניות

מי אמר שטבעונים לא יכולים להתענג על קיש? בעידן בו יש מגוון מסחרר של גבינות טבעוניות, אך טבעי הוא להכניס אותן לקיש. מתכון של האופה הטבעוני זיו סנדלר מסידס

תבנית 22 דרגת קושי: קל
קיש גבינות ועגבניות טבעוני
טל סיון ציפורין
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לבצק:

175 גרם (כוס ורבע) קמח

כפית סוכר

חצי כפית מלח

3 כפות טחינה גולמית

50 גרם (רבע כוס) מים (רצוי קרים)

75 גרם (שליש כוס) שמן קוקוס מומס אך לא חם

לרויאל:

פחית קרם קוקוס (400 מ"ל)

40 גרם קורנפלור

20 גרם (3 כפות) קמח

חצי כפית שמרי בירה (אופציונלי)

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

למילוי:

200-300 גרם מבחר גבינות טבעוניות קשות חתוכות לקוביות

צרור בזיליקום

כ-20 עגבניות שרי

הוראות הכנה

את כל מרכיבי הבצק מניחים בקערת מיקסר עם ראש גיטרה, מערבלים עד שאחיד. מניחים לחצי שעה במקרר.

מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעיגול בקוטר 26-27 ס"מ, מדפנים תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ. את היתרה חותכים עם סכין.

בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרויאל עם מטרפה.

מפזרים בתבנית עם הבצק את הגבינות, העגבניות ועלי הבזיליקום. יוצקים פנימה את הרויאל, עד גובה הבצק.

בתנור שחומם מראש אופים 45-55 דקות ב-180 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות