קינוח טבעוני: סיגרים טבעונים במילוי גבינה ותפוחי עץ - מתכונים טבעונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סיגרים טבעונים במילוי גבינה ותפוחי עץ

קינוח טבעוני לשבועות מעלי פילו וגבינת קשיו והתוצאה: מאפה פריך מתוק שקשה להפסיק לאכול, מתכון מאת זיו סנדלר מסידס

דרגת קושי: קל
עלי פילו במילוי גבינה טבעונית ותפוחי עץ
טל סיון ציפורין
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

חבילת בצק פילו

לגבינה:

250 גרם אגוזי קשיו לאחר השרייה שעתיים במים וסינון

כוס ורבע מים

3 כפות עמילן (קמח) טפיוקה

מלח ולימון לפי הטעם

לתפוח עץ:

3 תפוחי עץ מהסוג האהוב עליכם

6 כפות סוכר

כפית קינמון

הוראות הכנה

מתחילים עם הגבינה:

את המים והעמילן מרתיחים יחד תוך כדי בחישה מתמדת בסיר קטן. מעבירים לבלנדר יחד עם אגוזי הקשיו, טוחנים עד שחלק לגמרי, מתבלים לפי הטעם.

את התפוחי עץ מקלפים, מגלענים חותכים לרבעים ופורסים דק.

בסיר קטן מחממים את הסוכר עד שנוצר קרמל, מוסיפים את התפוחים החתוכים והקינמון. מבשלים כ-4 דקות עד שהתפוחים מזהיבים וכל הקרמל נמס.

לוקחים דף פילו, מברישים בשמן, מניחים עליו עוד דף פילו. בחלק הקרוב אלינו מניחים תפוחים וגבינה, ומגלגלים. חוזרים על הפעולה עד שנגמרים דפי הפילו.

בתנור שחומם מראש אופים כ-15 דקות ב-180 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות