מקלות פריכים מלוחים טבעוניים

מי צריך חמאה? מקלות פריכים מלוחים ממכרים וטעימים אפילו יותר כשהם בגרסתם הטבעונית. מתכון מאת האופה זיו סנדלר מסידס

זיו סנדלר, אופה אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
זיו סנדלר, אופה אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:8 סועדים
מקלות פריכים מלוחים
מקלות פריכים מלוחיםצילום: טל סיון ציפורין

רכיבים

לבצק:

למלית:

לקישוט:

הוראות הכנה

את כל מרכיבי הבצק נשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות נמוכה, מעבדים עד שהבצק חלק. מקררים במשך כחצי שעה.

במעבד מזון טוחנים את העגבניות המיובשות, השום, עלי התימין והמים.

מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לריבוע באורך 30 ס"מ. מורחים את ממרח העגבניות המיובשות, מפזרים זיתים, ומוסיפים גבינה לפי הטעם. מקפלים את הריבוע לחצי, ומהדקים עם המערוך. חותכים לרצועות של 3 ס"מ, כל רצועה מסובבים כמו בורג (*ראו תמונה). ניתן להבריש את המקלות עם מים ולהדביק עליהם גרעינים לקישוט.

בתנור שחומם מראש אופים כ-20 דקות ב-180 מעלות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ