הלזניה הכי קלה בעולם

הכנת לזניה אמיתית כרוכה בדרך כלל בעבודה מפרכת. המתכון שלפניכם מנצל בלי בושה את עלי הלזניה האיטלקיים המוכנים, שאין צורך לבשלם מראש

נירה רוסו
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הלזניה
הלזניה הכי קלה בעולםצילום: ללא קרדיט
נירה רוסו
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים(7)
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות

המתכון פורסם לראשונה במדורה של נירה רוסו ב"הארץ" בשנת 2000.

רכיבים

  • 1/2 תכולת קופסת עלי לזניה שבורים לפיסות איך שיוצא (בערך 5
  • פיסות מכל עלה)
  • 400 גרם גבינה בולגרית (או כל גבינה שיש בבית, או תערובת גבינות) חתוכה
  • לפרוסות
  • 1 קופסה גדולה של שימורי עגבניות מרוסקות, קלופות
  • 4 שיני שום
  • 2 כפות עלי רוזמרין טריים
  • 1/2 צנצנת זיתים שחורים משובחים
  • 1 בצל קטן
  • 1 כף סוכר
  • 1 כוס יין כלשהו
  • מלח ופלפל
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס חצילים בשמן זית או פלפלים קלויים וקלופים בצנצנת (קונים מוכן בסופר)

הוראות הכנה

שלחו לתנור, 190 מעלות, 40 דקות. זהו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ