בלינצ'ס גבינה של סבתא שרה - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בלינצ'ס גבינה של סבתא שרה

במטבח המזרח אירופאי של מסעדת "קיטון" מציעים לכבוד שבועות בלינצ'ס מסורתי ממתכון שנשמר כבר 70 שנה. השנה, הם הסכימו לגלות את המתכון שלו, והוא אפילו מגיע עם שני מילויים

20 קרפים דרגת קושי: קל
בלינצ'ס במילוי גבינה של מסעדת "קיטון"
דנה רסקין
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

לקרפ:

4 ביצים

1 ליטר מים

½ ק"ג קמח

כפית סוכר

כפית מלח

½ כוס שמן

למילוי גבינה:

800 גרם גבינת ריקוטה

200 גרם גבינת שמנת 15%

300 גרם צימוקים

200 גרם סוכר

למילוי תפוחי עץ:

5 תפוחי עץ מסוג גרנד סמיט, מקולפים וחתוכים לקוביות

200 גרם סוכר

הוראות הכנה

הכנת הבלילה:

מערבבים את כל חומרי הבלילה ומחכים כחצי שעה עד שמטגנים.

הכנת הקרפים:

בתום חצי השעה, מוזגים מהבלילה למחבת משומן, מטגנים על אש קטנה והופכים.

חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה, עורמים את הקרפים בצלחת רחבה.

הכנת מילוי הגבינה:

מערבבים את כל החומרים, ממלאים כל קרפ, מקפלים מהצדדים ומגלגלים.

הכנת מילוי תפוחי העץ:

מחממים מחבת משומן ומוזגים לתוכו את הסוכר.

מערבבים עד שהסוכר מתקרמל ואז מוסיפים אליו את תפוחי העץ.

מבשלים את התפוחים בסוכר עד שנהיים חצי רכים ומסירים מהאש.

כשתפוחי העץ מתקררים, מוסיפים כפית קינמון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות