עוגת גבינה שילדים אוהבים (גם להכין)

אבל האמת היא שגם מבוגרים משוגעים עליה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
בינוני
עוגת גבינה שילדים אוהבים, עם ציפוי ביסקוויטים או שוקולדצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 450 גרם ביסקוויט פתי בר טחון (רבע מהתערובת לשים בצד לציפוי בסוף)

  • 2 כפות סוכר

  • 100 גרם חמאה מומסת

  • כף קליפת לימון מגוררת

  • 500 גרם גבינה לבנה 9%

  • 250 גרם שמנת מתוקה 38%

  • כוס סוכר

מערבבים את חומרי התחתית, משטחים בתבנית משומנת קוטר 26 ומהדקים היטב.

מערבלים במיקסר את חומרי המילוי (השמנת עם הגבינה והסוכר) עד קבלת קרם מוצק ומשטחים מעל התחתית שבתבנית.

הכנת הציפוי:

שופכים מעל את מה שנשאר מתערובת הפירורים. אפשרות אחרת היא להמיס שתי חפיסות שוקולד חלב ולמרוח מעל הגבינה (ללא שכבת פירורים). זה אולי לא יוצא הכי יפה אבל טעים בטירוף.

אפשרות נוספת לציפוי רך יותר: מחממים בסיר שמנת מתוקה אחת ושתי חפיסות שוקולד חלב או מריר שבור לקוביות. מערבבים עד להמסה. מצננים מעט, שופכים על העוגה ומכניסים למקרר ל-5-6 שעות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ