עוגת גבינה ותפוחים - מתכונים לשבועות - מתכונים לשבועות 2019

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוגת גבינה ותפוחים

אם עוגת גבינה וקראמבל תפוחים היו עושים אהבה, הייתה יוצאת בוודאי העוגה העסיסית הזו

דרגת קושי: קל
חומרים לעוגת תפוחים
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לבצק הפריך:

1/3 כוס סוכר

2/3 חבילת חמאה (של 100 גר')

1/4 כפית תמצית וניל

1/8 כפית מלח 

כוס קמח רגיל

לתפוחים:

150 גרם סוכר

שני תפוחים בינוניים מזן גרנד סמית

1 כפית קינמון

למלית:

300 גרם גבינת שמנת

1 מיכל שמנת חמוצה

2 ביצים

1 חלמון

4 כפות סוכר

1 כף פודינג אינסטנט וניל

1 כף קורנפלור

מעט וניל

הוראות הכנה

מערבבים את כל חומרי הקראמבל ומוסיפים כוס קמח רגיל עד ליצירת בצק. את הבצק מרפדים על גבי תבנית עגולה משומנת בקוטר 24 כולל הדפנות.

הכנת התפוחים:

קולפים את התפוחים ופורסים לפרוסות דקות. שמים את הסוכר בסיר ומחממים עד שהוא נמס והופך לקרמל בצבע כתום-זהוב. מכניסים פנימה את התפוחים ומבשלים 3-4 דקות ומוסיפים כפית קינמון. מוציאים את התפוחים ומסננים מהקרמל המיותר.

הכנת המלית:

מערבבים את כל מרכיבי המלית לתערובת חלקה ושופכים לתוך התבנית עם הבצק. מסדרים מעל המלית את התפוחים המקורמלים. מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים כ- 40 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות