קינוח קל ומרשים לשבועות: קרם ברולה בכוסות - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קל ומרשים לשבועות: קרם ברולה בכוסות

קינוח כוסות קרמי עם קולי תות ותותים טריים שיאגד יחד את חובבי הפירות ומעריצי הקרם בשולחן חג אחד

דרגת קושי: קל
קרם ברולה בכוסות עם קולי תות ותותים טריים
דודו בכר
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 מיכלים שמנת מתוקה

140 גרם סוכר

מקל וניל חצוי ל-2

8 חלמונים

לקולי תות:

200 גרם תות טחון

40 גרם סוכר אינוורטי (לקנות בחנויות המתמחות באפייה)

20 גרם סוכר

5 גרם פקטין

להגשה:

תותים טריים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-140 מעלות.

חוצים את מקל הווניל לאורכו ומוציאים את הגרגרים.

מחממים שמנת עם מחצית מכמות הסוכר הלבן וגרגרי מקל הווניל, עד שהיא מגיעה לסף רתיחה ולא יותר.

בקערה נפרדת מערבבים במטרפה את החלמונים עם מחצית הנותרת של הסוכר לבן.

יוצקים את השמנת בזילוף עדין ואיטי אל החלמונים תוך כדי ערבוב, מסננים את התערובת ויוצקים לכלים.

מניחים את כל הכוסות בתבנית גדולה, מכניסים לתוך התנור ושופכים לתבנית הגדולה מים רותחים עד לחצי הגובה של הכלים.

אופים כ-40 דקות ומקררים לילה, לייצוב (מכסים את הכלי). אל חשש, הם מתייצבים בקירור

קרם ברולה וקולי תות בכוסות
דודו בכר

הכנת הקולי:

מחממים את כל החומרים לסף רתיחה, מקררים ל-35 מעלות ויוצקים על קרם הברולה.

מקררים עד להתייצבות ומסדרים מעל תותים טריים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות