קינוח קל ומרשים: קרם ברולה בכוסות

קינוח כוסות קרמי עם קולי תות ותותים טריים שיאגד יחד את חובבי הפירות ומעריצי הקרם בשולחן חג אחד

קרן קדוש
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קרן קדוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
קרם ברולה בכוסות עם קולי תות ותותים טריים
צילום: דודו בכר
קרם ברולה וקולי תות בכוסות
מושלם לשולחן החג, קינוח כוסות עם קרם ברולה וקולי תותצילום: דודו בכר

רכיבים

לקולי תות:

להגשה:

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-140 מעלות.

חוצים את מקל הווניל לאורכו ומוציאים את הגרגרים.

מחממים שמנת עם מחצית מכמות הסוכר הלבן וגרגרי מקל הווניל, עד שהיא מגיעה לסף רתיחה ולא יותר.

בקערה נפרדת מערבבים במטרפה את החלמונים עם מחצית הנותרת של הסוכר לבן.

יוצקים את השמנת בזילוף עדין ואיטי אל החלמונים תוך כדי ערבוב, מסננים את התערובת ויוצקים לכלים.

מניחים את כל הכוסות בתבנית גדולה, מכניסים לתוך התנור ושופכים לתבנית הגדולה מים רותחים עד לחצי הגובה של הכלים.

אופים כ-40 דקות ומקררים לילה, לייצוב (מכסים את הכלי). אל חשש, הם מתייצבים בקירור

קרם ברולה וקולי תות בכוסות
מושלם לשולחן החג, קינוח כוסות עם קרם ברולה וקולי תותצילום: דודו בכר

הכנת הקולי:

מחממים את כל החומרים לסף רתיחה, מקררים ל-35 מעלות ויוצקים על קרם הברולה.

מקררים עד להתייצבות ומסדרים מעל תותים טריים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ