מרקים-הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביסק לובסטר

על הקשקש איך הפך ביסק הלובסטר מאוכל עניים למאכל אנין

הביסק, מרק עשיר המבוסס על סרטנים ולובסטרים, נחשב עד לפני מאתיים שנה למאכל נחות שיש להגיש למשרתים בלבד וכיום הוא נחלתן של מסעדות היוקרה. גיל ססובר והשף אילון עמיר מסבירים איך זה קרה במסעם אחר המנות הקלאסיות מן הים