בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכוננים לסופה: ארבעה מרקים של השף גיא גמזו לימים הקרים

אין דרך טובה יותר מאשר לבלות את הימים הקרים עם קערת מרק מהבילה. לכבוד הסופה שבדרך השף גיא גמזו ממסעדת ארייה מכין 4 מתכונים למרקים בלתי נשכחים

14תגובות

בכל שנה זה אותו דבר. ברגע שהטמפרוטורות יורדות ומתחילות לרדת כמה טיפות, אצלי - במין התניה פבלובית, מתעורר חשק למרק חם ומהביל. הצד החיובי בהתניה הזאת הוא שמרק, בניגוד לתבשילי חורף אחרים, הוא מאוד מגוון. רוצה לומר - אין גבול למה שאפשר לעשות במרק, בין אם זה מרק שבמרכזו מרכיב אחד עיקרי או בלגן בסיר עם מספר רב של מרכיבים. בחרתי להציג לפניכם ארבעה מרקים שאני אוהב מיוחד, כולם לפי כמות של שישה אנשים. מתכון למרק קרם אפונה מתכון למרק תפוחי אדמה ראטה מתכון למרק פול לבן מתכון למרק ארטישוק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו