מתכוננים לסופה: ארבעה מרקים של השף גיא גמזו לימים הקרים

אין דרך טובה יותר מאשר לבלות את הימים הקרים עם קערת מרק מהבילה. לכבוד הסופה שבדרך השף גיא גמזו ממסעדת ארייה מכין 4 מתכונים למרקים בלתי נשכחים

גיא גמזו, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
גיא גמזו, שף אורח

בכל שנה זה אותו דבר. ברגע שהטמפרוטורות יורדות ומתחילות לרדת כמה טיפות, אצלי - במין התניה פבלובית, מתעורר חשק למרק חם ומהביל. הצד החיובי בהתניה הזאת הוא שמרק, בניגוד לתבשילי חורף אחרים, הוא מאוד מגוון. רוצה לומר - אין גבול למה שאפשר לעשות במרק, בין אם זה מרק שבמרכזו מרכיב אחד עיקרי או בלגן בסיר עם מספר רב של מרכיבים. בחרתי להציג לפניכם ארבעה מרקים שאני אוהב מיוחד, כולם לפי כמות של שישה אנשים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ