בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבעה מרקים שוברי שגרה משוק מחנה יהודה

השף מיכאל כץ (מטרטוריה חבה) עושה מדי בוקר סיבוב בשוק מחנה יהודה, אוסף ירקות וחומרי גלם משובחים ולנו הוא הכין ארבעה מרקים שוברי שגרה לימים של גשם

2תגובות
אסף קרלה

מתכון למרק עגבניות שרופות המרק הזה נולד לפני שנים רבות כשבטעות שרפתי עגבניות על הגריל עד שהן נהיו פחות מתאימות למנה שתכננתי בראש. אותי לימדו שלא זורקים אוכל לפח ותמיד אפשר לעשות בו שימוש. אז ברור שלא אהבתי את הרעיון של לזרוק 12 עגבניות שלמות לפח, קילפתי אותן והשארתי רק את החלקים האדומים שלהן, והריח שיצא מהן היה ריח של עשן וגריל. החלטתי לנסות להכין מרק וכך נולד הרעיון למרק עגבניות שרופות. בנוסף כשנכנסתי למסעדה, ראיתי את הטאבון הענקי שמוצב במרכז והיה לי ברור שבחורף הקרוב מרק העגבניות השרופות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו