איך מכינים ראמן כמו ביפן? מתכון למשקיענים

הראמן במקור הוא אוכל סיני שאומץ על ידי היפנים בחום וכמיטב המסורת היפנית, שודרג והגיע לשיאים חדשים. אז מה העניין סביב מרק האטריות הזה? מה הדבר הכי חשוב בו? ואיך יצרו היפנים מרק שגורם לך להתגעגע? השף ברק נדב נסע ליפן וחזר עם התובנות ועם המתכון המקורי להרפתקנים בלבד

נדב ברק, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נדב ברק, שף אורח

ביפן הראמן הוא שיחת היום וגם שיחת הלילה, מבאסטות קטנות ברחוב דרך מקומות בהם אוכלים בעמידה ועד מסעדות עדכניות ואפנתיות, הראמן הוא נושא שיחה בשביל רבים ואף עיסוק אובססיבי בשביל אחדים. באופן אישי יצא לי להכיר פסיכי אחד שהתחביב העיקרי בחייו היה מסע אחר הראמן המושלם. הבחור היה שורף קילומטרים ברחבי יפן תוך שהוא חוקר, מנסה ומנהל רישומים שונים ומשונים. בספסל האחורי של רכבו נחו בבלגן מושלם ספרים ומגזינים בסגנון "100 הראמן הכי טובים בטוקיו" וכיוצא באלה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ