בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מרק בטטה וחלב קוקוס

חלב קוקוס יכול לשדרג את מרק הבטטה המוכר שלכם בכמה דרגות. מתכון של השף דריו פילסטין

תגובות

מרק בטטה וחלב קוקוס של השף דריו פילסטין

חומרים:

1 קילו בטטות, מקולפות וחתוכות לקוביות

2 בצלים לבנים בינוניים, חתוכים לקוביות

שתי שיני שום קצוצות

200 מ"ל חלב קוקוס

400 מ"ל מים

150 מ"ל שמנת מתוקה

מלח, פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט

הכנה:

מטגנים בסיר במעט שמן את הבצל והשום הקצוץ עד להשחמה. מוסיפים את קוביות הבטטה ומטגנים עוד כ-2 דקות. מוסיפים את המים, ומבשלים כרבע שעה. מוסיפים חלב קוקוס, שמנת מתוקה ואת שאר התבלינים, ומבשלים כ-10 דקות נוספות. מכבים את האש, טוחנים עד למרקם חלק ומגישים.

מרק בטטה וחלב קוקוס
אביעד הרמן


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו