בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מרק קישואים מוקרם

תגובות

מתכון למרק קישואים מוקרם

חומרים:

8 קישואים גדולים חתוכים לפרוסות בינוניות

1 בצל גדול קצוץ

1תפוח אדמה גדול חתוך לפרוסות בינוניות

1 כף שמן

1 כף אבקת מרק עוף

צרור שמיר קצוץ

2 כפות רוטב סויה

מלח ופלפל לפי הטעם

ההכנה:

בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד שמזהיב. מוסיפים את הירקות, מערבבים,מכסים במים ומתבלים.

מבשלים על אש קטנה עד שהירקות יתרככו ומעבירים לבלנדר או טוחנים בבלנדר יד בתוך הסיר.

530 קלוריות לכל המרק.




תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו