מתכון: מרק פטריות יער וערמונים טבעוני

מרק חורפי, אדמתי, טבעוני ועשיר בשלל סוגים של פטריות

יענקל'ה תורג'מן, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מרק פטריות יער וערמונים של יענקל'ה תורג'מן
מרק פטריות יער וערמונים של יענקל'ה תורג'מןצילום: מיטל סלומון
יענקל'ה תורג'מן, שף אורח

חומרים:

  • חבילת פטריות פורטובלו פרוסות
  • חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
  • חבילת פטריות שיטאקי פרוסות
  • חופן פטריות פורצ'יני שהושרו במים חמים וסוננו
  • חבילת פטריות שימג'י קצוצות
  • 4 בצלים פרוסים
  • 3 גבעולי סלרי קצוצים
  • צרור תימין לימוני קצוץ
  • 8 שיני שום פרוסות
  • כרישה קצוצה
  • חבילת ערמונים בוואקום
  • מעט שמן זית

הכנה:

בסיר עם שמן זית מאדים בצל, כרישה, תימין ושום כ-10 דקות. מוסיפים כפית מלח, ערמונים ופטריות ומאדים היטב כ-25 דקות. מכסים במים ומבשלים כשעה.

טוחנים היטב בבלנדר, טועמים ומוסיפים מלח.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ