בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מרק פטריות יער וערמונים

מרק חורפי, אדמתי, טבעוני ועשיר בשלל סוגים של פטריות

תגובות
מרק פטריות יער וערמונים של יענקל'ה תורג'מן
מיטל סלומון

חומרים:

  • חבילת פטריות פורטובלו פרוסות
  • חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
  • חבילת פטריות שיטאקי פרוסות
  • חופן פטריות פורצ'יני שהושרו במים חמים וסוננו
  • חבילת פטריות שימג'י קצוצות
  • 4 בצלים פרוסים
  • 3 גבעולי סלרי קצוצים
  • צרור תימין לימוני קצוץ
  • 8 שיני שום פרוסות
  • כרישה קצוצה
  • חבילת ערמונים בוואקום
  • מעט שמן זית

הכנה:

בסיר עם שמן זית מאדים בצל, כרישה, תימין ושום כ-10 דקות. מוסיפים כפית מלח, ערמונים ופטריות ומאדים היטב כ-25 דקות. מכסים במים ומבשלים כשעה.

טוחנים היטב בבלנדר, טועמים ומוסיפים מלח.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו