בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: בוראני מלפפונים, נענע וצימוקים

מרכיבים: 6 מלפפונים, חצי בצל אדום, חצי כפית מלח גס, חצי כוס עלי נענע, 2 כפיות נענע מיובשת, 2 כפות צימוקים שחורים, כף שמן זית; למרק: ליטר יוגורט עיזים, מיכל שמנת חמוצה, 2 כפות שמן זית

תגובות

חומרים (ל-6 מנות):

  • 6 מלפפונים
  • חצי בצל אדום
  • חצי כפית מלח גס
  • חצי כוס עלי נענע
  • 2 כפיות נענע מיובשת
  • 2 כפות צימוקים שחורים
  • כף שמן זית

למרק:

  • ליטר יוגורט עיזים
  • מיכל שמנת חמוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • שן שום קצוצה
  • כף מיץ לימון
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל לבן
  • חצי כפית נענע מיובשת
  • כוס קוביות קרח

הכנה:

חותכים מלפפונים לרצועות דקיקות ובצל אדום לחצאי עיגולים דקיקים. מניחים במסננת, בוזקים מלח גס ומשהים לחצי שעה. מערבבים מדי פעם. מעבירים לקערה ומוסיפים נענע קצוצה, נענע מיובשת, צימוקים וכף שמן זית. מצננים במקרר. בקערה מערבבים את חומרי המרק, מוסיפים כוס קוביות קרח, מערבבים ומוזגים לקערות. מוסיפים חופן מלפפונים מתובלים לכל קערה ומגישים מיד.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו